030 633 1707 info@butlergroep.nl
Butlergroep

Bewassing

Uw beglazing weer brandschoon zonder strepen of kalkaanslag

✓ Milieuvriendelijk Osmose-water

✓ Vindingrijk & Oplossingsgericht

 Altijd offerte op maat

 Betaalbaar

Zijn de beglazingen van jouw bedrijf toe aan een grondige reiniging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Butlergroep werken wij enkel met de beste kwaliteit water en schoonmaakproducten. Met behulp van onze unit kunnen wij met 4 personen tegelijk werken en hebben onze glazenwassers zo’n 15.000 liter water per dag tot hun beschikking.

Door middel van meer dan 30 jaar ervaring, weten wij precies hoe wij jouw beglazing het best kunnen reinigen. Ons team helpt bedrijven graag bij: het industrieel reinigen van beglazingen, het wassen van beglazing bij bouwoplevering en bij de reiniging van glazen geluidswanden, zonnepanelen en zelfs telescopen. Ook kun je bij ons terecht voor het periodiek reinigen van bedrijfspanden.

Verschillende invloeden kunnen ervoor zorgen dat de beglazing gereinigd moet worden. Denk bijvoorbeeld aan het weer, kalkaanslag, veel voorbijkomend verkeer of industriële vervuiling. Deze vervuilingen kunnen voor ergernis zorgen.

Het reinigen van vervuilde ramen is een vakmanschap, waarbij het gaat om de kleinste details. Dit nemen wij dan ook uiterst serieus. Zodra wij zijn langs geweest zijn de glazen en kozijnen zeker schoon. Zonder strepen of kalkaanslag!

, directeur

Wij denken mee met uw opdracht    Home » Diensten » Bewassing

    ×