030 633 1707 info@butlergroep.nl
Butlergroep

Brandschade

Herstel brandschade door uw huis of bedrijf reukvrij te maken

✓ Milieuvriendelijk Osmose-water

✓ Vindingrijk & Oplossingsgericht

 Altijd offerte op maat

 Betaalbaar

Brandschade aan jouw woning/ bedrijfspand en persoonlijke bezittingen geeft een enorme vervelende impact. Het is een ervaring waarvan iedereen hoopt het nooit te hoeven meemaken. Je blijft niet alleen achter met emotionele schade, maar ook met enorme brandschade die jou blijft herinneren wat er is gebeurd. Vaak komt door deze schade het leven en/ of werk even stil te staan.

Het is daarom heel belangrijk om na een brand snel stappen te ondernemen. Bij de reiniging van de brandschade helpen wij jou dan ook graag. Dit zodat het pand zo snel mogelijk reukvrij is.

Door middel van speciale reinigingstechnieken brengen wij jouw huis of bedrijfspand voor zover als mogelijk terug in de oorspronkelijke staat. Dit doen wij door het gehele pand grondig te reinigen. Na deze reiniging worden met Froger machines alle gaatjes en kiertjes geur- en reukvrij gemaakt. Ten slotte volgt er een nabehandeling met een Ozon generator.

Wil jij de zekerheid dat jouw brandschade goed wordt verholpen door een team van experts? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

, directeur

Wij denken mee met uw opdracht    Home » Diensten » Brandschade

    ×