030 633 1707 info@butlergroep.nl
Butlergroep

Carwash Street

Professionele reiniging van uw auto op locatie

✓ Milieuvriendelijk Osmose-water

✓ Vindingrijk & Oplossingsgericht

 Altijd offerte op maat

 Betaalbaar

In een korte tijd, op een efficiënte manier in één keer heel veel auto’s laten wassen? Wij regelen het voor je! Met behulp van onze units die zijn voorzien van grote watertanks, kunnen wij op een duurzame en efficiënte manier heel veel auto’s wassen in slechts één dagdeel.  

De tijd van lange rijen voor de wasstraat is voorbij! Jij kunt gewoon naar je werk en wij komen de auto’s voor het kantoor wassen. Het is alleen een kwestie van jouw kenteken achterlaten en wij doen de rest. Hoe fijn is dat?

Naast het wassen ook behoefte aan een kleine interieurreiniging of een WOB behandeling (water-olie-bandenspanning)? Geen probleem! Ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.

Al veel bedrijven en grote evenementen, maar ook autodealers en fleetowners maken gebruik van onze dienst. Door onze efficiënte methode zie je in slechts een paar uur al resultaat. Dit zonder dat wij de voertuigen hoeven te verplaatsen of de sleutels nodig hebben.

Voor ons is milieuvriendelijkheid erg belangrijk. Wij werken daarom met biologische middelen, die verwerkt worden met osmose water. Dit water heeft als voordeel dat het geen kalk en strepen achterlaat. Door onze goede producten en het professionele team die zich continu blijft verbeteren, kunnen wij onze hoogwaardige service garanderen.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op!

, directeur

Wij denken mee met uw opdracht    Home » Diensten » Carwash Street

    ×