030 633 1707 info@butlergroep.nl
Butlergroep

Dakreiniging

Geef uw dak een frisse uitstraling.

✓ Milieuvriendelijk Osmose-water

✓ Vindingrijk & Oplossingsgericht

 Altijd offerte op maat

 Betaalbaar

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partij die jouw dak kan reinigen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij geven jouw dak weer een frisse, nieuwe uitstraling! Daarnaast is de reiniging ook goed om vervuiling van mos– en algengroei tegen te gaan, omdat deze vervuiling de dakpannen aantast. Op de langere termijn kan deze vervuiling problemen gaan opleveren. Zo kunnen de mossen zich in de poriën van de dakpannen gaan wortelen, waardoor de pannen poreus raken en afbrokkelen. Hierdoor wordt de levensduur van de dakpannen ernstig verkort en liggen lekkages op de loer. Het is dus erg belangrijk om jouw dak regelmatig te laten reinigen!

Hoe gaan wij te werk? Eerst reinigen we jouw dak met heet water. Afhankelijk van het type dak, maken wij gebruik van een hogedrukreiniger of stoom. Alle mossen en algen worden van jouw dak verwijderd. Vervolgens behandelen we het dak met een anti-mos en algenmiddel. Dit middel dringt door tot diep in de poriën van de dakpannen en vertraagd het nieuwe groeiproces.

Hierna bieden wij de optie om de dakpannen te impregneren en te coaten met een beschermlaag. Deze beschermlaag kunnen wij in een kleur naar keuze maken! Op deze manier kun je de dakpannen weer een mooie, frisse uitstraling geven.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met je mee.

, directeur

Wij denken mee met uw opdracht    Home » Diensten » Dakreiniging

    ×