030 633 1707 info@butlergroep.nl
Butlergroep

Industriële reiniging 

✓ Milieuvriendelijk Osmose-water

✓ Vindingrijk & Oplossingsgericht

 Altijd offerte op maat

 Betaalbaar

Industriële reiniging is een heel breed concept met vele toepassingen, Bruggen, fabrieken, treinen, vliegtuigen, bouwmachines, shovels, gemalen en ga zo maar door, alles wat vervuild word omdat er zware eisen qua vervuiling aan te pas komen, onze industrie eist een zware tol van onze omgeving en de werkzaamheden vallen door hun omvang dan ook buiten hun proportie.

Een gevel reinigen is heel iets anders dan een geluidswal van 1500 meter en een auto of vrachtwagen is heel iets anders als een grote kraan of shovel. En zo zijn er nog tal van voorbeelden, maar ondanks deze zware vervuilingen gebruiken wij reinigingsmiddelen met gisten, bacteriën en eczemen die samen de strijd aan gaan op de natuurlijke manier.

De vetten, oliën en vervuilingen worden door onze middelen afgebroken en milieuvriendelijk opgenomen in de natuur. Maar met een resultaat dat zeer naar tevredenheid is. Onze mensen werken met volle tevredenheid met deze producten die ze zonder beschermende kleding e/o maskers kunnen uitvoeren, en uiteraard met het beste resultaat

vragen, vul het contactformulier in met een contactverzoek.

, directeur

Wij denken mee met uw opdracht    Home » Diensten » Industriele reiniging

    ×