030 633 1707 info@butlergroep.nl
BButlergroep

Oplevering en schoonmaak huizen

Complete reiniging voor op te leveren woningen en bedrijfspanden

✓ Milieuvriendelijk Osmose-water

✓ Vindingrijk & Oplossingsgericht

 Altijd offerte op maat

 Betaalbaar

Wij van Butlergroep zijn gespecialiseerd in het opleveren van bedrijfspanden, koopwoningen en huurhuizen. Al ruim 30 jaar zijn wij actief in deze branche, voor ons is dus niks te gek! Bij Butlergroep wordt er uitsluitend gewerkt met de beste producten. Wij kiezen daarom voor osmose water. Dit heeft een reinigende werking en is goed voor het milieu.

Wij leveren gegarandeerd een schoon en nieuw pand aan. Dit doen wij doormiddel van een grote eindschoonmaak. Vaak is een grote schoonmaak een hele klus. Wij nemen die zorg graag uit handen! Ook bij zware verwaarlozing is ons team jouw redder in nood.

Onze werknemers zijn snel, efficiënt, professioneel en leveren gewenst resultaat. We onderhouden en ontgeuren de bedrijfspanden en/of woonhuizen. Zo begin jij gegarandeerd met een schoon en nieuw begin. Als klap op de vuurpijl zijn wij expert in bouwopleveringen.

Met veel plezier helpen wij je graag. Ons team kan niet wachten om aan de slag te gaan! Neem vrijblijvend contact op en ontdek de kracht van water.

, directeur

Wij denken mee met uw opdracht    Home » Diensten » Oplevering en schoonmaak huizen

    ×