030 633 1707 info@butlergroep.nl

Over Butlergroep

“Als kleinzoon van grootouders met melkzaken in de betonbuurt, die 6 dagen per week en 14 uur per dag keihard moesten werken, heb ik enorm veel geleerd.

Zelf begon ik op 11 jarige leeftijd al met ‘mijn eerste onderneming’. Ik verdiende een centje bij door mijn eigen melkwijk te starten en boodschappen op te halen voor de mensen uit de wijk. Sinds toen wist ik het zeker: Ik wilde het ondernemers avontuur aangaan!

Toen ik in 1988 mijn schoonmaakbedrijf startte, bepaalde ik een aantal belangrijke speerpunten. Zo wilde ik net zo hard kunnen werken als mijn grootouders, altijd klaar staan voor mijn klanten en mij continu blijven door ontwikkelen. Nu, 33 jaar later, zijn deze speerpunten nog héél belangrijk voor ons bedrijf. Door onze goede service en persoonlijke aanpak, hebben wij veel klanten die al sinds het begin bij ons zijn. En daar zijn wij trots op!

Vanuit diverse ondernemingen die wij hebben samengevoegd, startte in 2021 Butlergroep.nl. Ons werkaanbod is groot, maar wij leveren deze expertises al jaren. Door middel van deze nieuwe stap willen wij nóg meer bedrijven, particulieren en ondernemers gaan helpen. Wij bieden onze klanten een groter aanbod tegen een lagere prijs. Dit doen wij uitsluitend met de beste producten, gespecialiseerde vaklui en een heleboel kennis.

Ook mijn twee hardwerkende zoons hebben dezelfde leerschool gehad als hun trotse vader en zetten de familie traditie door.”

, directeur

Wij denken mee met uw opdracht    ×